J3M – Built on knowledge

Stålentreprenör
Genom evolution har J3M utvecklats från kunskapsbaserad stålbyggnadsprojektör till att vara helhetsleverantör av stålkonstruktioner. J3M vill bidra till att förändra och förbättra byggbranschen och ser förändring som en möjlighet att utvecklas.
J3M är sina anställda, ett team med samma mål – Att utmana och forma branschen med våra ambitioner. Hör av dig och följ med!

J3M startade som ett konsultbolag 2011 med fokus på projektering av stålkonstruktioner. Fem år senare tog man nästa steg för att dra nytta av den kompetens och erfarenhet man skaffat sig och blev ett stålbyggnadsentreprenörsföretag. Med hjärtat i projekteringen jobbar man med flera samarbetspartners som stålverkstäder och andra för att leverera den bästa lösningen till beställaren. J3M är inte rädda för att testa nya vägar för att hitta den bästa, mest effektiva och självklara lösningen för ett byggprojekt. Man skapar förutsättningarna för bästa resultat – utan att kompromissa med kvalitet.

Tre olika koncept

J3M har delat upp sitt koncept i tre olika varianter. I paketet Small utför man projektering av stålbyggnader där certifierade stålbyggnadskonstruktörer konstruerar och dimensionerar stålstommen. Som projektledare för stålbyggnadsprojekt tar man ett helhetsansvar och ser till att allt är genomtänkt innan beställning av material och montering.

Med Medium-paketet får man en komplett leverans av J3M-projekterat material, från stomme till bleck, med bästa möjliga kvalitet. Med fingertoppskänsla och specialistkompetens projekterar man vad beställaren behöver och anpassar leveransen efter förväntningar och önskemål. Beställaren har sedan möjlighet att montera i egen regi eller köpa in montaget från valfritt montageföretag.

Till Motor Halland i Halmstad beställdes J3Ms Large-paket vilket innebär att J3M har levererat helheten för stomme och väggar. Detta inkluderar stålstomme, takplåt, HDF bjälklag, betongsocklar och väggelement. Ett stort projekt och en komplex
byggnad som kräver strukturerad planering och effektivt tempo.

Med Large får kunden ett komplett genomfört projekt. Väljer man detta paket utför J3M, förutom projektering och materialleverans, även montering av stålbyggnaden. När projektet är färdigprojekterat lämnas det över till den egna montageavdelningen som har erfarenhet, rätt utbildning samt maskiner och utrustning anpassad för att leverera ett komplett stålbyggnadsprojekt.

Smålandsstenar

Projekteringsavdelningen är hjärtat i vår verksamhet och tillgänglig för dig som kund genom hela projektet.

J3M finns i Smålandsstenar och har 35 anställda med 10 på projekteringsavdelningen varav en certifierad stålbyggnadskonstruktör och snart ytterligare två certifierade. Man har tre montageteam med hela Sverige som arbetsområde. Under 2019 hade man en omsättning på cirka 150 miljoner och levererar ungefär 30-40 projekt under ett år. J3M är ett bolag i stark utveckling.

Läs mer på Internet
www.j3m.se