Nordic Steel Construction Conference

Aktuellt
Den 26-28 juni träffas forskare inom stålbyggnad från hela världen i Luleå. Bland annat kommer vi att få presentationer från professorerna Markus Knobloch och Stephen Hicks som är ledande i utvecklingen av nästa generation eurokoder för stål- och samverkanskonstruktioner. Ett utmärkt tillfälle att ta del av framtidens regler i eurokoderna.

Nordic Steel Construction Conference (NSCC) är en konferens med fokus på stålbyggnadsforskning. Konferensen arrangeras i år för 15:e gången, nu med SBI som huvudarrangör. Vi har därför nöjet att bjuda in branschen att ta del av den senaste forskningen inom stålbyggnad. Här samlas forskare och andra intresserade från hela världen för att under tre dagar dela med sig och ta del av de senaste rönen.
Konferensen genomförs 26 – 28 juni i Luleå på Kulturens hus. Under konferensens tre dagar kommer ca 140 forskare att presentera sina senaste resultat inom en mängd olika områden. I tillägg kommer ca 10 keynote speaker att presentera intressanta ämnen. Utöver detta ingår en kostnadsfri båttur ut i Luleås skärgård till Junkön på onsdagskvällen (Get-together event). På torsdagen finns möjlighet att följa med på studiebesök till HYBRIT och på torsdagskvällen arrangeras en trerätters konferensmiddag.

Är du intresserad av vad som är på gång inom stålbyggnad har du här en unik möjlighet att ta del av det senaste inom en lång rad ämnen.

Anmäl dig här!